PRIMA IMPRESIE CONTEAZA!

  • In ultimul deceniu lumea a inregistrat o crestere imensa a internetului. Afacerile lumii devin tot mai mult digitalizate iar internetul a devenit puntea de legatura intre tehnologie si afaceri.
  • Daca doresti sa ai propriul site de prezentare responsive, atunci trebuie sa angajezi o echipa profesionista care sa te ajute in realizarea unui asemenea site.
  • In aceasta lume on-line, design-ul site-ului tau este unul din punctele importante care ii ofera un plus fata de alte site-uri web

SUCCESUL NU SE INTAMPLA DOAR, AI NEVOIE DE O ECHIPA PROFESIONALA CARE TE POATE AJUTA SA IL OBTII!  

In ultimul deceniu lumea a inregistrat o crestere imensa a internetului. Afacerile lumii devin tot mai mult digitalizate iar internetul a devenit puntea de legatura intre tehnologie si afaceri.

Daca doresti sa ai propriul site de prezentare responsive, atunci trebuie sa angajezi o echipa profesionista care sa te ajute in realizarea unui asemenea site.

In aceasta lume on-line, design-ul site-ului tau este unul din punctele importante care ii ofera un plus fata de alte site-uri web.

Unul dintre cele mai importante lucruri de retinut in timpul procesului de dezvoltare a site-ului web este de a crea un design curat, atragator.

UN DESIGN DE CALITATE ESTE ATRACTIV SI USOR DE CITIT CU NAVIGARE INTUITIVA

Utilizarea internetului ca mod de stimulare a afacerii tale necesita un site de prezentare responsive in care sa poti prezenta produsul si serviciile tale astfel incat clientul sa il poata accesa si utiliza.
Cel mai important, un design curat ii ajuta pe utilizatori sa se concentreze asupra valorii brandului si a continutului tau, in loc sa ii distraga grafica si cantitatile mari de text. Adesea, clientii asociaza design-ul site-urilor web cu calitatea unei anumite companii sau produse. Prin urmare, un design curat este vital pentru a oferi o experienta pozitiva a utilizatorilor care incurajeaza clientii sa se intoarca.

Noi nu realizam doar site-uri web! Noi construim relatii de lunga durata!

Credem ca cele mai eficiente conexiuni sunt cele emotionale. Agentia noastra de web design te ajuta sa te conectezi cu publicul. Ne concentram asupra succesului tau, definind nevoile tale si atingandu-ti obiectivele.
Noi oferim clientilor nostri unul dintre cele mai bune servicii de web design la preturi avantajoase.
Nu am compromis niciodata calitatea si eficienta site-urilor clientilor nostri, prin urmare ar trebui sa ne oferiti ocazia de a va ajuta in realizarea unui site de prezentare responsive. De la tehnologie la proces, la formarea echipei potrivite, fiecare aspect al activitatii necesita planificare, comunicare si experienta.

Ceea ce oferim este: indrumare, colaborare si executie de la conceptie pana la finalizare.

Abilitatea noastra de a crea experiente dinamice, personalizate orientate spre utilizator, precum si site-uri de prezentare, bloguri, portaluri online, site-uri de stiri sau magazine online, va permite sa explorati oportunitatile inovatoare de a ajunge la utilizatorii tinta, de a crea loialitate fata de brand. Fireste, in zilele noastre, asta include dezvoltarea de site-uri pentru dispozitivele mobile (responsive).

UN SITE PROFESIONAL, PERSONALIZAT SI USOR DE UTILIZAT


Realizare site -uri web

care sunt usor de utilizat pe orice dispozitiv, care comunica clar viziunea ta pentru a atrage cati mai multi clienti. Compania ta se schimba mereu si evolueaza, la fel si clientii, astfel incat este necesar sa poti edita cu usurinta site-ul tau. Ai nevoie de o modalitate de actualizare rapida si usoara a site-ul fara a cunoaste codul din spatele acestuia. Tinem cont de acest lucru cand realizam fiecare site!


Custom WordPress Development

face gestionarea site-ului de afaceri simplu si eficient. Prin utilizarea celui mai popular si intuitiv sistem de management al continutului din lume, vei putea sa actualizezi cu usurinta continutul si sa il adaptezi rapid la noile provocari din mediul online.
Scopul nostru este sa va oferim instruirea necesara pentru a va actualiza site-ul ori de cat ori ai nevoie. Dar daca ai nevoie de ajutor, echipa noastra este disponibila in a oferi  sprijin.

.

UN SITE DE PREZENTARE RESPONSIVE PENTRU DEZVOLTAREA AFACERII TALE

Cu o atentie deosebita asupra obiectivelor tale, ne vom asigura ca site-ul tau munceste pentru afacerea ta. Experienta fiecarui utilizator pe site-ul tau este cheia pentru a aduce succes in afacerea ta. Astfel, concentrarea asupra obiectivelor companiei tale, a publicului tinta si a mesajului va transforma vizitatorii in clienti.

Ghidati de stilul si personalitatea afacerii tale, cream experiente digitale frumoase in sincronizare cu comportamentele si emotiile pietei tinta.

Punem in aplicare strategii de design bazate pe cercetare care pastreaza perspectivele adaptate la ceea ce ai de spus concentrandu-ne pe experienta vizitatorilor site-ului.

CREAM IN MOD RESPONSABIL PENTRU A OPTIMIZA FUNCTIONABILITATEA SI PERFORMANTA

Este la fel de important ca designul web sa raspunda la dispozitivele mobile cat si faptul ca utilizatorii finali sa reactioneze la brand-ul tau indiferent de dispozitivul mobil pe care il folosesc.

Echipa noastra de Web Design Profesional face ca aceasta realizare site de prezentare responsive sa fie simpla, astfel incat sa te poti  concentra  pe  construirea afacerii tale.

Esti pregatit sa incepi proiectul noului tau site?   Noi te putem ajuta !

CUM PROCEDAM

Procesul nostru te va asigura ca site-ul tau comunica perfect, atinge toate obiectivele tale si se lanseaza in modul cel mai oportun si mai rentabil.

Pentru a crea un produs care este exact ceea ce cauti, te tinem implicat pe parcursul intregului proces. Acest lucru evita livrarea unui produs final care nu se potriveste cu viziunea ta.

Procesul nostru este iterativ si include mai multe etape de revizuiri pentru a ne asigura ca produsul final este cel potrivt afacerii tale.

1.SA FACEM CUNOSTINTA

Primul pas este sa descoperim mai multe despre tine, viziunea companiei tale si sa construim o relatie puternica. Aici vom crea brandul, vom crea o strategie personalizata si vom stabili obiectivele proiectului. Tot in aceasta etapa vom semna contractul de colaborare.

2. PLANIFICARE: HARTA SITE SI CREARE WIREFRAME

Dupa intalnirea initiala, vom schita proiectul, vom crea etape si vom conveni asupra prioritatilor. Acum avem un plan strategic care se aliniaza cu viziunea ta initiala si te ajuta sa atingi obiectivele.

Vom realiza o harta site-ului pe baza discutiei purtate. Harta site-ului descrie relatiile dintre principalele domenii ale site-ului tau. O astfel de reprezentare ar putea ajuta la intelegerea utilizarii produsului final. Iti poate arata “relatia” dintre diferitele pagini ale unui site web, astfel incat sa poti judeca cat de usor va fi ca utilizatorul final sa gaseasca informatiile sau serviciul solicitat daca incepe din pagina principala. Motivul principal al crearii hartii este construirea unui site prietenos si usor de navigat.

Lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a crea prototipuri care sa ilustreze pe deplin proiectul propus.

3.DESIGN: ASPECTUL PAGINILOR, REVIZUIRE SI APROBARE

Intregul continut vizual, cum ar fi imagini, fotografii si videoclipuri, este creat in acest pas. Functia primara a aspectului este reprezentarea structurii de informatii, vizualizarea continutului si demonstrarea functionalitatii de baza. Aspectul contine culori, logo-uri, imagini si poate oferi o intelegere generala a produsului viitor.

Trebuie sa tinem cont de clientii si publicul tinta in timp ce lucram la design.

4. TEXTE SI ASAMBLARE A CONTINUTULUI, REVIZUIRE SI APROBARE

Continutul de texte si compilare se suprapune, de obicei, cu alte etape ale crearii site-ului, iar rolul sau nu poate fi subestimat. Continutul textului implica si crearea de titluri de atragere, editarea textului, scrierea unui text nou, compilarea textului existent etc., care necesita timp si efort.
De regula, clientul se obliga sa furnizeze continutul site-ului de prezentare. Este mai bine atunci cand tot continutul site-ului este furnizat inainte sau in timpul codarii site-ului.

5.CODIFICARE, REVIZUIRE SI APROBARE

Prin combinarea unei fundatii de back-end solide cu o tema frontala complet personalizata, putem gestiona codificarea si configurarea necesare pentru a face ca site-ul de prezentare sa functioneze. In acest pas, putem incepe in sfarsit sa cream site-ul in sine.

Elementele grafice care au fost proiectate in etapele anterioare ar trebui folosite pentru a crea un site web real.
Toate elementele statice ale paginilor web care au fost proiectate in timpul crearii machetei sunt create si testate. Apoi adaugam caracteristici speciale si interactivitate.
Alt pas important este SEO (Search Engine Optimization). SEO este optimizarea elementelor site-ului web (de exemplu, titlul, descrierea, cuvantul cheie) care va pot ajuta site-ul sa obtina rezultate mai bune in motoarele de cautare. Si, inca o data, codul valid este destul de important pentru SEO .

6.TESTARE, REVIZUIRE SI APROBARE

In acest moment, vom revizui detaliile finale si va avea loc testarea site-ului, ceea ce asigura calitatea proiectului tau.
Testam cu exactitate fiecare pagina pentru a ne asigura ca toate linkurile functioneaza si ca site-ul se incarca corect pe toate dispozitivele si browserele.

Acesta este pasul cel mai valoros pentru ca reputatia ta este reputatia noastra!

7.LANSAREA

Lansarea unui nou site web este unul dintre momentele cele mai pline de satisfactii. Credeti-ne, suntem la fel de entuziasmati ca si clientilor nostri!
Odata ce acordati aprobarea finala site-ul de prezentare responsive este apoi incarcat pe serverul live si va fi trecut printr-o ultima testare. Aceasta este doar precautie, pentru a confirma ca toate fisierele au fost incarcate corect, si ca site-ul continua sa fie pe deplin functional.

Aceasta marcheaza lansarea oficiala a site-ului tau, deoarece este acum vizibil publicului.

Odata ce site-ul intra live, puteti rula continuu testarea utilizatorilor cu continut si caracteristici noi, monitorizati analizele si perfectionati mesajele.

Intotdeauna facem eforturi pentru a furniza instruirea necesara, pentru o tranzitie fara probleme, pentru administrarea site-ului. Dupa lansare, vom fi acolo pentru a ne asigura ca totul se desfasoara fara probleme si satisface asteptarile clientilor nostri.

Credem ca solutiile personalizate reprezinta cea mai buna modalitate de a atinge obiectivele initiale ale proiectului, permitand in acelasi timp cea mai mare flexibilitate.

Esti gata sa realizeazi noul site web?  Noi te putem ajuta !