Site de prezentare

Site de prezentare

Site-ul dumneavoastra este legatura dintre afacere si potentialul client.Deci, el trebuie sa dea o prima impresie foarte buna.Continutul trebuie sa ofere clientului ceea ce cauta si sa il atraga spre a cumpara serviciile sau produsele dumneavoastra.

Astfel, noi combinam partea tehnica cu cea artistica pentru a obtine efectul dorit de dumneavoastra.

Putem realiza site-uri din orice domeniu.Designul și grafica inovatoare, elegantă și atractivitate, navigarea și administrarea ușoară, funcționalitatea fără probleme, siguranța și serviciile prietenoase sunt ceea ce oferim ca parte a serviciului nostru.

 

 

Intrebari frecvente

90% din site-urile noastre normale se bazează pe WordPress, deoarece este platforma perfectă pentru a vă putea controla, cu abilitatea de a adăuga diverse funcționalități, de a adăuga pagini noi sau de a scrie cu ușurință un blog.

Bineinteles, platforma WordPress este usor de utilizat chiar si pentru persoanele mai putin tehnice.De asemenea, daca aveti probleme va putem oferi si suport in ceea ce priveste utilizarea platformei.

Site-ul este realizat in max 1 saptamana.

Da. Lucrăm împreună cu dumneavoastra pentru a personaliza un șablon  care sa se potriveasca afacerii. Apoi lucram pentru o sesiune rapidă privind plug-inurile SEO, sociale și de securitate pe care le instalăm ca standard.

Pretul depinde de pachet.Astfel, Pachetul Basic costa 199 €+TVA, cel Standard 299 €+TVA si cel Business 399 € +TVA.In pret nu este inclus SEO sau promovarea platitia.

 

Când construim site-uri, includem mai multe protocoale de securitate care protejează site-ul de atacuri dăunătoare. Ne asigurăm că aceste protocoale sunt pe deplin actualizate în momentul în care vor apărea live.

Găzduim toate site-urile noastre pe servere securizate. Avem propriul expert de securitate care poate repara, elimina software-ul rău intenționat și poate securiza cele mai multe site-uri web în decurs de 24 de ore.

Executăm copii de rezervă locale și în afara spațiului de lucru la fiecare 24 de ore. Sunt stocate de asemenea copii de rezervă zilnice, săptămânale, lunare și anuale. Acest lucru asigură faptul că și problemele care nu sunt imediat evidente pot fi recuperate.

Designul responsive presupune ca site-ul dumneavoastra va fi usor de utilizat si va arata bine pe orice device.

Ce va oferim

Avem mai multe pachete pentru site-urile de prezentare.

Pachetul Basic(199€ +TVA) include:

 • Selectarea numelui de domeniu
 • Continut dinamic
 • Numar max de pagini-7
 • Harta-Google Maps
 • Formular Contact
 • Implementare retele sociale
 • Configurare email personalizat
 • Galerie foto
 • Design responsive

Pachetul Standard(299 € +TVA) include tot ceea ce are pachetul Basic plus:

 • Numar de pagini-14
 • Suport tehnic
 • Securitate site SSL
 • Compatibil GDPR
 • Gazduire gratuita 1 an
 • Back-up zilnic

Pachetul Business(399 € +TVA) include tot ce are cel Standard plus:

 • Numar nelimitat de pagini
 • Domeniu.ro gratuit 1 an
 • Sitemap XML
 • Implementare blog
 • Statistici vizitatori
 • Modul Chat online
 • Formular Newsletter
 • Optimizare SEO OnPage

 

Ce trebuie sa contina si ce caractersitici trebuie sa aiba un site de prezentare?

Daca ai nevoie de un site de prezentare pentru afacerea ta, este bine sa alegi o companie profesionista care ofera servicii web integrate. Iti recomandam acest lucru din cel putin doua motive. In primul rand, o echipa profesionista este la curent cu noutatile din domeniu si vei putea apela tot la aceeasi companie pentru modificari/imbunatatiri ulterioare necesare in site. Apoi, o companie profesionista se ocupa si de partea de optimizare si promovare a site-ului. Pentru ca numarul tau de clienti / parteneri / colaboratori sa creasca, nu este suficient un site de prezentare pus online si atat. Ai nevoie ca acel site sa fie corect indexat de Google si ai nevoie ca site-ul sa fie promovat. Astfel de servicii pot fi oferite de specialisti, in cadrul unei companii profesional.

In opinia noastra un site de prezentare ar fi bine sa contina urmatoaele:

 Design potrivit cu activitatea/profilul companiei tale;
– Logo-ul companiei tale ;
– Meniu cu butoane catre principalele pagini din site ;
– Numar de telefon de contact foarte vizibil ;
– Pagina „Despre noi” – detalii despre activitatea si istoricul firmei, misiune, viziune etc.
– Pagina „Servicii” / „Servicii si Tarfe” – prezentarea principalelor servicii/produse oferite;
– Pagina „Contact” ;
– Formular de Contact – vizitatorii va pot trimite un email direct din site – prin formularele speciale care se gasesc de regula in pagina „Contact”, dar care pot fi folosite si in alte sectiuni ale site-ului. Prin formulare se pot trimite mailuri (inclusiv cu documente atasate), se pot face rezervari si chiar comanda produse.
– Harta sediu firma – pentru ca firma sa fie gasita rapid;
– Galerie FOTO/VIDEO – pentru prezentarea intr-un mod atractiv a serviciilor si produselor sau a activitatii companiei;
– Pagina „Testimoniale” – parerile clientilor despre compania / activitatea / serviciile dumneavoastra. Parerile clientilor pot fi prezentate sub forma de text / text + poza persoanei respective sau VIDEO.
– Blog – articole cu informatii relevante despre activitatea / domeniul companiei
– Panou de administrare continut – de multe ori se doresc mici modificari la continutul de pe site. De aceea aveti nevoie de un panou de administrare usor de utilizat, unde puteti face modificarile rapid.
– Buton „Cauta in site” – pentru site-urile care au foarte multa informatie, un astfel de buton poate fi util pentru a gasi ceva anume in site;
– Buton „Suna direct de pe mobil” – un icon cu un telefon care apare atunci cand site-ul este vizualizat de pe un telefon mobil. Apasarea pe acel icon inseamna apelarea automata a numarului de telefon stabilit de administratorii site-ului.
– Adrese de mail „oficiale” de tipul contact@… sau office@… trebuie create si folosite in relatia cu clientii. Pentru a nu fi nevoie sa va conectati si la aceste adrese de mail (pe langa cele personale pe care deja le folositi), se pot redirectiona automat mailurile intrate pe adresele oficiale catre adresele personale alese de dumneavoastra;
– CHAT online pe site – o modalitate moderna de interactionare cu vizitatorii site-ului, care are succes inclusiv in ceea ce priveste cresterea vanzarilor.

Pe langa ceea ce trebuie sa contina un site are nevoie si de anumite caracteristici.In primul rand are nevoie de promovare, fie platita sau SEO.In al doilea rand are nevoie de securitate si de backup periodic.SI in al treilea rand are nevoie de accesibilitate care presupune accesarea usoara a site-ului.Aceasta este foarte importanta in succesul site-ului si implicit al afacerii dumneavoastra.

 

Ce inseamna un site accesibil?

Accesibilitatea presupune ca site-ul sa fie prietenos cu utilizatorul.Astfel,un site accesibil are urmatoarele caracteristici:

Design responsive, adica potrivit pentru toate tipurile de dispozitive.

Arhitectura buna a site-ului si organizarea informatiei.Continutul trebuie sa fie usor de gasit si sa raspunda usor intrebarilor si nevoilor utilizatorului.Organizarea corecta a sectiunilor poate fi primul pas.

Incarcarea rapida a site-ului. In mod evident, un site web care se incarca in mai mult de 5 secunde va fi abandonat. Totodata, o viteza mica de incarcare nu va ajuta la o buna pozitionare a site-ului in motoarele de cautare. Pentru a spori viteza de incarcare trebuie optimizate imaginile, codul sursa al site-ului, baza de date si de asemenea, se va putea folosi si CDN (Content Delivery Network).

Navigarea usoara in site.Pare simplu, dar pentru un site cu foarte multe pagini aceasta se complica.

Compatibilitatea cu diferite browsere. Neglijarea compatibilitatii unui site web cu un tip de browser poate avea efecte negative asupra accesarii site-ului respectiv. Oricat de mult evolueaza browserele, tot mai apar incompatibilitati intre unele site-uri si modul in care un browser le interpreteaza.

Un continut usor de ”scanat”. Inca de la primul contact, utilizatorul are tendinta de a citi sau de a se uita rapid pe anumite pagini web pentru a isi da seama daca corespunde nevoilor sale. Asadar, titlurile si subtitlurile, listele si paragrafele vor usura citirea pentru utilizator. De asemenea, informatia cea mai importanta sau relevanta se va comprima in prima parte a continutului (in meniu, in antet sau chiar si in logo).