Promovare si marketing

Promovare si marketing

Un site nu ar fi nimic fara promovare si fara posibilitatea de a iti dezvolta afacerea.KDD online ofera servicii de promovare de calitate si la preturi avatajoase.

In ziua de azi oamenii se intalnesc din ce in ce mai mult pe social media, prin urmare promovarea pe social media v-ar putea aduce sute poate chiar mii de clienti.Un exemplu bun e Facebook, care pe langa faptul ca este o retea de socializare foarte populara, are si optiunea de a va promova site-ul la un pret mult mai bun fata de Google.

Promovarea pe Google, care este cel mai popular motor de cautare din ziua de azi, va avea impactul cel mai mare.

In ambele cazuri nu veti plati decat daca utilizatorul da click pe anunt, iar anuntul va aparea pe prima pagina imediat.

Email marketing va ofera posibilitatea sa vizati numai utilizatorii interesati. Astfel puteti sa introduceti pe site un formular prin care utilizatorul sa se aboneze la Newsletter.

Promovarea pe Google

Prin promovarea pe Google, site-ul dumneavoastră se va afla în topul rezultatelor în motoarele de căutare, făcând astfel posibil ca site-ul dumneavoastră sa fie cunoscut de foarte multi potențiali clienți.

Pentru a va promova corect trebuie sa vizati utilizatorii interesati cum ar fi cei dintr-un anumit oras.Folosind anumite programe noi va vom sugera cele mai bune cuvinte cheie pe care sa va puneti campania in functie de numarul de cautari ale respectivului cuvant, pretul per click si alti factori.

Pentru a obtine rezultate foarte bune, de obicei bugetul zilnic este intre 50 si 200 RON, dar dumneavoastra puteti controla in totalitate acest buget punand o limita pe contul de GoogleAds , oprind campania temporar sau puteti discuta cu noi in cazul in care considerati ca vreti sa va alegeti un cuvant cheie mai putin competitiv.

Cu ajutorul Google AdWords

–        Aflati numarul utilizatorilor care au remarcat anuntul si cati dintre acestia au vizitat site-ul sau v-au sunat.

–        Vedeti vanzarile generate de site in urma publicarii anunturilor

Puteti consulta oricand performantele anunturilor prin contul Google AdWords.

Lunar va transmitem un rezumat cu privire la statisticile de referinta pentru a economisi timp.

De asemenea puteti modifica anunțurile, încerca termeni de căutare noi, întrerupe și reporni campania oricând doriți, gratuit.

Promovarea pe Facebook

80% dintre toți utilizatorii de Internet folosesc Facebook. Are peste 1,85 miliarde de utilizatori. Majoritatea utilizatorilor verifică pagina de Facebook de mai multe ori pe zi. Prin urmare, unul dintre cele mai importante beneficii ale publicității pe Facebook este că utilizatorii dvs. o vizualizeaza zilnic.Studiile arata ca promovarea pe Facebook este cea mai eficienta dintre toate retelele de socializare.

Va cunoasteti clienţii şi aflati în timp real care sunt nevoile şi problemele lor.
Faceți publicitate local sau global.

Promovarea pe Facebook este mult mai ieftina fata de cea de pe motoarele de cautare precum Google,iar publicitatea online este de asemenea mult mai ieftina decat alte forme de publicitate.In plus puteti sa atrageti utilizatorii potriviti la momentul potrivit.Astfel, putei alege utilizatorii dupa varsta, interese, comportament si locatie.

Ca orice forma de publicitate online, ea incepe sa apara imediat.Astfel, fara sa asteptati foarte mult, veti incepe sa va formati un nume, sa va cresteti traficul de calitate pe site, vanzarile si veniturile.

KDD ofera planuri si pentru alte retele de socializare precum Twitter, Instagram, Tumblr, Youtube, Pinterest,Linkedin si Houzz, fiecare dintre ele fiind potrivita pentru scopuri diferite.Astfel Linkedin este utila pentru a va conecta cu firme, iar Twitter si Facebook pentru a va conecta cu consumatorii.

KDD va ofera tot ce va trebuie pentru o promovare de succes pe social media.

 

 

Email Marketing

Marketingul prin e-mail este o modalitate eficientă de publicitate care vă permite să ajungeți la clienții potențiali chiar în căsuța de e-mail.Puteti viza publicul interesat de anumite produse sau servicii.Puteti de asemenea folosi aceste informatii pentru a personaliza emailurile.

Cum sa va creati o lista de abonati?

Acest lucru vă va permite să vizați persoanele pe care le cunoașteți deja interesate de afacerea dumneavoastră. Pentru a construi o listă de abonați, trebuie să aveți mai multe opțiuni pentru a vă înscrie pentru e-mailuri pe site-ul dumneavoastră Web. Aveți posibilitatea să utilizați un apel sau o acțiune la bara laterală. Acestea sunt mai benefice pentru utilizatorii desktop, dar pot atrage oamenii să se înscrie pentru e-mailurile dumneavoastră . Puteți include, de asemenea, o solicitare de acțiune în subsolul paginii.

Dacă cineva a derulat pagina în jos, este mai mult decât probabil interesat de afacerea dumneavoastră și va dori să vă abonați la e-mailuri.

Alte metode, cum ar fi anunțurile pop-up și postările sociale, reprezintă modalități excelente de a genera interes.

Noi credem că afacerea dumneavoastră este unică, așa că meritați un site web unic. Designerii noștri lucrează cu echipa noastră de Internet Marketing pentru a face cel mai bun site web și a vă promova brandul.