Hosting

Hosting

Gazguire pentru viteza

Site-urile gazduite de KDD sunt cu 50% mai rapide decat celelalte.Avem servere de ultima generatie cu SSD special concepute.Nu numai ca avem tehnologia cea mai buna, dar avem si abonamente convenabile.

Iti garantam angajamentul nostru pentru calitate

DLet’s Encrypt este o noua autoritate care emite Certificate SSL. Beneficiile aduse de Let’s Encrypt sunt: Este gratuit, automat, deschis. La KDD vei primi pentru toate serviciile de gazduire un certificat SSL pentru fiecare domeniu gazduit. Vei putea crea propriul certifical SSL valid prin intermediul interfetei cPanel.

Hosting la KDD

  • Servere supermicro- Folosim servere nod Supermicro de ultima generație cu 2 Procesoare E5-2620/2630 v4, 128 GB Memorie DDR4 ECC si surse redundante.
  • Securitate garantata-Fizic – serverele sunt găzduite în mediu controlat biometric, supravegheat video. Datele – copii de siguranța zilnic, protejate împotriva DDOS, Flood, Spam si Virusi.
  • Monitorizare si Management-Serverele ce găzduiesc contractele de găzduire web sunt monitorizate 24/7 de către inginerii tehnici specializați.
  • Sistem de stocare Enterprise-Serverul Nod folosește controller raid hardware LSI 3108 cu baterie de backup în combinație cu SSD-uri Enterprise de la Samsung special dezvoltate pentru a îndeplini nevoile specifice funcționarii 24/7 în data center.

Backup zilnic

Toate datele stocate pe serverele KDD (fisiere, baze de date, email-uri) sunt salvate pe servere separate. Realizam backup zilnic in intervalul 12:00 AM – 08.00 AM. Pastram urmatoarele puncte de restaurare: 10 zilnice 4 saptamanale 3 lunare

Activarea contractului

Dupa confirmarea platii, contul de gazduire va fi activat in 3-5 min, dar poate dura pana la 15 min.Contractul de găzduire web nu poate fi activat dacă domeniul completat în formularul de comanda este deja găzduit pe serverele noastre în cadrul unui alt contract sau la un partener de-al nostru. 

Numar de conturi de email si trimiterea emailurilor

Pentru toate abonamentele de găzduire shared, pot fi create un număr nelimitat de adrese de email. Fiecare adresa de email poate fi accesata prin Webmail, POP3 si IMAP. Sunt disponibile atât accesarea securizata cât și cea normala. Trimiterea email-urilor se face prin server SMTP, următoarele limite se aplica:

  • maxim 250 de email-uri per domeniu per ora
  • maxim 500 de email-uri per adresa de email per 24 de ore •
  • maxim 5 email-uri pe minut prin intermediul scripturilor php

Aceste limite se aplica individual sau combinat. Pe principiul email-urile sunt blocate atunci când se atinge prima limita.