SEO

SEO

Ce este SEO?

SEO(search engine optimisation) este optimizarea prin care iti ajuti site-ul sa apara in topul clasamentului motorului de cautare.

Optimizarea SEO va inbunatati clasamentul pentru anumite cuvinte cheie sau fraze legate de afacerea dumneavoastra.Astfel, potentiali clienti vor afla de dumneavoastra si va vor contacta.

Un studiu realizat de Google spune ca rezultatele organice au chiar mai multe clickuri decat anunturile platite.De fapt primele 3 rezultate organice primesc 50% din clickuri.

SEO este o investitie pe termen lung

Rezultatele SEO se vad si dupa ce se inceteaza plata, si se pot inbunatati cu timpul deoarece afacerea dumneavoastra va deveni mai cunoscuta.

SEO va aduce trafic de calitate, ceea ce inseamna ca veniturile vor creste, iar reclamele nu vor mai fi necesare.

On page SEO

SEO-ul pe pagină implică toate tehnicile pe care le aveti la indemana pentru a vă asigura că o pagină web se va indexa și poate ajuta, de asemenea, să determinați cât de bine se clasifică pagina respectivă. Utilizează atât conținut, cât și elemente tehnice pentru a îmbunătăți calitatea unei pagini, astfel încât SEO-ul pe pagina pe care îl faci, sa aduca cat mai mult trafic relevant.

Există multe aspecte tehnice diferite ale unei pagini web care pot fi optimizate cu SEO pe pagină și includ:

 • Etichete de titlu
 • Rubricile
 • Structura URL
 • Textul
 • Alt text pentru imagini
 • Viteza site-ului
 • Link-uri interne
 • Descrieri meta
 • Utilizabilitate pe diferite dispositive (site-ul sa fie responsive)

Pe langa aspectele tehnice, cel mai important este continutul. Nu uitati ca site-ul este optimizat mai ales pentru oameni nu pentru motoarele de cautare.Oamenii sunt cei care revin pe site daca ceea ce le oferiti ii incanta si le satisface nevoile.

Un alt element important despre conținutul pe care îl creați este faptul că alții trebuie să poată conecta la el, ceea ce înseamnă evitarea conținutului care necesită autentificare, material protejat prin drepturi de autor și anumite expuneri de diapozitive. 

Off page SEO

Optimizarea off page inseamna tot ce nu se realizeaza direct de pe site-ul dumneavoastra cum ar fi link-urile de pe alte site-uri care duc spre dumneavoastra, popularitatea afacerii dumneavoastra pe social media, etc.

Motoarele de cautare pun mai mult pret pe calitatea linkurilor externe , decat pe cantitatea lor.Astfel, un backlink de pe un site autoritar este de 10, poate chiar 100 de ori mai valoros decat unul de pe un site de calitate redusa.

SEO off-page si SEO on-page merg mână în mână. Trebuie să vă concentrați asupra construirii link-urilor, a branding-ului și a eforturilor de apariție pentru a profita la maximum de SEO. Puteți optimiza site-ul dvs. tot ceea ce doriți, dar dacă nu este perceput ca o destinație de calitate pentru oameni, nu veți avea rezultate.

La ce foloseste Google Analytics?

Puteti folosi Google Analitics pentru a monitoriza traficul siteului.Astfel putet vedea:

 • modul in care vizitatorii se comporta pe site diferentiati dupa varsta, sex, locatie, etc
 • sursa de trafic
 • cel mai popular continut
 • numarul de conversii

Cu ajutorul acestor informatii putei realiza strategii de marketing.Desi rapoartele pot va pot coplesi, majoritatea firmelor care folosesc comertul online au folosit rapoartele Google Analytics pentru a-si imbunatati performantele.

La ce folosesc rapoartele Google Analytics?

 • Monitorizarea comportamentului clientilor

Cu ajutorul lui Google Analytics puteti afla tipurile de clienti care vin pe site, timpul mediu petrecut pe site, ce cauta, etc.Astfel, puteti sa ajustati siteul in defavoarea concurentilor.

 • Cunoasterea site-ului

Puteti identifica paginile problema, care va alunga clientii.

 • Traficul social media

Este firesc ca retelele sociale să joace un rol în afacerea dumneavoastra., mai ales când aveți un site web. În ultimii 10 ani, a devenit un factor care contribuie în mod semnificativ la comerțul electronic.

În mod sigur, fiecare afacere va avea propria platformă social media. Cu aceasta, vine traficul clienților și potențialilor clienți.

Raportul acestui trafic este foarte important pentru o afacere pentru a determina ce retele sociale o fac cea mai buna. Acest raport nu numai că vă va identifica, ci vă va permite să vă direcționați în mod eficient atenția.

 

Cum facem SEO?

In primul rand, vom dori sa va cunoastem pe dumneavoastra si afacerea dumneavoastra.Dupa aceea vom analiza concurentii dumneavoastra.Dupa ce vom obtine informatiile necesare vom incepe sa modificam site-ul astfel incat sa apara pe prima pagina.

Continut

Cel mai important element al SEO este continutul.Oamenii cauta continutul care sa le satisfaca nevoile, iar Google este facut astfel incat sa dea ceea ce publicul cauta.

Cuvinte cheie

Cand utilizatorul intra pe internet el cauta folosind un cuvant cheie.Cu ajutorul unor programe va vom ajuta sa gasiti cuvintele chie cele mai cautate si, mai ales, cele care vizeaza in mod specific afacerea dumneavoastra.

Media castiga si legaturi

Devenind popular pe social media puteti castiga legaturi de la alte siteuri care ajuta foarte mult din punct de vedere SEO.

Cat costa SEO?

Nu va putem spune cat va costa SEO pentru site-ul dumneavoastra, deoarece pretul difera in functie de marimea afacerii si de amploarea serviciilor de care aveti nevoie.Dar, politica noastra este transparenta 100%, asta inseamna ca va vem spune exact unde se duc fiecare leu pe care il cheltuiti.Facem tot posibilul ca dumneavoastra sa stiti ce primiti, cum va functiona si rezultatele pe care le veti castiga.

In pret sunt incluse urmatoarele servicii:

 • optimizarea site-urilor mobile 
 • configurarea contului de Google Analytics
 • un reprezentant de cont dedicat, astfel încât să știți întotdeauna cu cine să vorbiți dacă aveți întrebări sau nelămuriri